Rooftop bar

Inte högst, men bäst. Vår rooftop bar ligger inte högst upp i det högsta huset — Långt ifrån — men vi har åtminstone bäst utsikt. Från vårt tak har du fri utsikt över älven och hamninloppet. Nära till vattnet och med hamnen – Göteborgs historiska arv, som kuliss. Mycket mer göteborgskt än så blir det knappast.

Lyxa till shoppinglördagen. Ta hissen upp till vår rooftop bar, släng av dig shoppingkassarna, ta en drink och njut av eftermiddagssolen bland takåsarna. Sommardagarna är långa i Göteborg, men sommaren kan ändå vara ack så kort. Slösa inte bort den i skuggorna, nere på gatan. På taket finns ingenting mellan dig och himlen. Här är det bara du och vädergudarna som bestämmer.

 

Följ oss på Facebook där vi lägger ut när vi har öppet.

 

 

Vi tar dessvärre inte emot bordsbokningar på TaKet. Fyll i formuläret nedan så om du har övriga frågor.

 

Avnjut sommaren där den är som bäst, utan bränd grillkorv, sand i skorna och myror i brallorna. Ta dig upp från gatans larm till vår rooftop bar! Ta en drink i eftermiddagssolen. Låt en drink bli två. Eller tre. Bli kvar hela kvällen. Ja, vi lovar att inte köra ut dig förrän vi stänger, fram på nattkröken. Göteborg är som bäst mitt i sommaren och uppe bland takåsarna är det bästa stället att avnjuta de varma sommarkvällarna när solen aldrig vill gå ned.

När stämningen är god når den upp till taket, heter det, men på vår rooftop bar finns inget tak. När eftermiddagen går mot kväll känner vi stämningen stiga och med bara himlen i vägen når vi högre än alla andra. Bara fantasin och det egna humöret sätter gränserna. Gör din festkväll till en perfekt kväll. Kom upp till himlen på får rooftop bar och festa med gudarna. Det blir en oförglömlig kväll under stjärnhimlen, med den pulserande staden som fond, någonstans långt under fötterna.